loader

H νέα πλατφόρμα ekad.gr έρχεται να απλοποιήσει την καθημερινότητα επαγγελματιών και επιχειρήσεων, διευκολύνοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ενημερωθούν για αλλαγές, τροποποιήσεις, διατάξεις, προγράμματα, ενισχύσεις ή και αναθεωρήσεις που αφορούν τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητάς τους

Ειδικά για όλους εσάς που η καθημερινότητά σας είναι επικεντρωμένη στην επαγγελματική, επιχειρηματική και εταιρική ανάπτυξη, το ekad.gr είναι η απάντηση στον ελάχιστο χρόνο που έχετε για να μάθετε ό,τι νέο προκύπτει για τον ή τους ΚΑΔ που σχετίζονται με το αντικείμενό σας. 

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας να κάνετε εγγραφή στο ekad.gr εξασφαλίζετε: 

Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο στο email σας: H ομάδα του ekad.gr παρακολουθεί το σύνολο των ενημερωτικών πηγών και των φορέων που σχετίζονται με τις αλλαγές, τις μετατροπές, τις ρυθμίσεις, τις ενισχύσεις ή τις ελαφρύνσεις, καθώς και τις τροποποιήσεις των Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας – ΚΑΔ – όπως το Υπουργείο Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων  Εσόδων, το ΕΣΠΑ και η Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας κ.ά. 

Έτσι κάθε φορά που ανακοινώνεται κάτι που έχει σχέση με τον ή τους δικούς σας ΚΑΔ, το ekad.gr κοινοποιεί στο email που έχετε δηλώσει τη συγκεκριμένη απόφαση. Το κυριότερο όμως είναι ότι αυτό γίνεται σε ελάχιστο διάστημα από τη στιγμή της ανακοίνωσης. Έτσι, αποκτάτε αντικειμενική ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που σας δίνει το προβάδισμα σε σχέση με τους επαγγελματίες που θα αναζητήσουν αυτήν την πληροφορία μεταγενέστερα. Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να ανατρέξετε σε ενότητες ή άλλες αναρτήσεις τις πλατφόρμας για να αναζητήσετε αυτό που σας αφορά καθώς η ενημέρωση διαμοιράζεται στους αντίστοιχους ΚΑΔ και στο email σας αποστέλνεται η πληροφορία που πραγματικά χρειάζεται να ξέρετε.  

Ακριβής και αντικειμενική μετάδοση της πληροφορίας: To ekad.gr είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα που σκοπό έχει να συμβάλλει στην καλύτερη, ακριβέστερη και διάφανη ενημέρωση σας για ότι προκύπτει σχετικά με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητάς σας. Η φιλοσοφία μας είναι να αποτελέσουμε κι εμείς ένα από τα εργαλεία που μπορεί να απλοποιήσει την εργασιακή σας καθημερινότητα και να συμβάλλει στην επιχειρηματική σας ανάπτυξη. Γι’ αυτό και παρακολουθούμε, αποκλειστικά και μόνο, έγκυρες και αναγνωρισμένες πηγές ενημέρωσης, οι οποίες δεν είναι άλλες από τους αρμόδιους Οικονομικούς και Κρατικούς Φορείς που είναι υπεύθυνοι για αυτές τις αποφάσεις. Με αυτόν τον τρόπο εκμηδενίζουμε τις πιθανότητες αποπροσανατολισμού σας από άστοχες αναλύσεις ή τρίτους παράγοντες που ενδεχόμενα σας μεταφέρουν μια εσφαλμένη ή επιπόλαιη πληροφορία. ‘Ετσι, κάθε φορά που έχετε email από το ekad.gr στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, μπορείτε να είστε σίγουροι πως το περιεχόμενό του είναι έγκυρο, ελεγμένο και διασφαλισμένο ότι σας αναπαράγει την είδηση που ισχύει για τον ΚΑΔ σας, η οποία μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη βοήθεια για την επαγγελματική σας δραστηριότητα στο παρόν και το μέλλον. 

Πολύτιμη οικονομία χρόνου και δυνάμεων: Τόσο με την αποστολή email από το ekad.gr στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση όσο και με το τακτικό μας newsletter έχετε, από την μία πλευρά, εξειδικευμένη και εξατομικευμένη  πληροφόρηση για το ΚΑΔ σας, και από την άλλη, μια σφαιρική εικόνα για τις αλλαγές και τα νέα που αφορούν όλο το επαγγελματικό μωσαϊκό της χώρας μας. Έτσι, μπορείτε να παραμένετε επίκαιρα ενημερωμένοι σε θέματα που σας αφορούν και όλα αυτά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε τη σωστή πηγή είτε ηλεκτρονικά είτε από τις φυσικές δημοσιεύσεις στη διάρκεια του ωραρίου σας ή στον ελεύθερο χρόνο σας. Χωρίς να χρειαστεί να προβείτε σε έλεγχο της ορθότητας της είδησης και τη διασταύρωση της με άλλες πηγές πληροφόρησης. Χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείτε σε εξωτερικούς συνεργάτες (λογιστές, φοροτεχνικούς κ.λπ.) ή να επιφορτίσετε συναδέλφους ή υπαλλήλους σας με το καθήκον αυτό, αποσπώντας τους από το πραγματικό αντικείμενο εργασίας τους. 

Απλά,  μια εγγραφή σας στο ekad.gr είναι αρκετή να αποκτήσετε, με το άνοιγμα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, από όποια συσκευή είστε συνδεδεμένος, όπου κι αν βρίσκεστε, την πρόσβαση σε πληροφορίες που μπορείτε να τις αξιοποιήσετε την σωστή στιγμή  για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Γιατί αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία του ekad.gr. Να είναι η πλατφόρμα που χωρίς να σας δεσμεύει σε τίποτα, να μπορεί να σας αποδεσμεύσει από χρόνο, κόπο, προσοχή και ενέργεια προκειμένου να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για τη δραστηριότητά σας σαν επαγγελματίας.